Spitalul Municipal din Caransebeş face angajări!

Spitalul Municipal din Caransebeş continuă să facă angajări! Pentru perioada următoare, unitatea medicală a scos la concurs un post de asistent medical pentru secţia de medicină internă şi 2 posturi de asistent medical pentru Laboratorul de Radiologie.

Până în 27 februarie la ora 14.00, candidaţii îşi pot depune dosarul de concurs la biroul RUNOS al unităţii medicale de unde pot obtine şi alte informaţii suplimentare. Concursul se va organiza în 6 martie la sediul Spitalului Municipal din Caransebeş.

Conditii de participare conform art.3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr.286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare:

a. candidatul are cetăţenia română sau cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România.

b. cunoaşte limba română scris şi vorbit

c. are vârsta minimă reglementată de prevederile legale

d. are capacítate deplină de exerciţiu

e. are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familia sau de unităţile sanitare abilitate

f. îndeplineşte condiţiile de studii şi dupa caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs.

g. nu a fost condamnat definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care impiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o compatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Tipul probelor de concurs

– proba scrisă

– proba practică/interviul

Taxa participare concurs: 150 lei/candidat.

De același autor

Related Articles