[FOTO-AUDIO] Doi juniori de la CSM Reșița se antrenează cu Victor Hănescu!

632

Cei mai buni jucători de tenis de câmp ai secției de specialitate a Clubului Sportiv Municipal Reșița au început anul 2018 cu un cantonament efectuat la Gărâna. Apoi, doi jucători legitimați la CSM Reșița au fost invitați la o perioadă de pregătire la Academia Victor Hănescu din București, alături de unii dintre cei mai buni juniorii ai țării. Detalii ne-a oferit antrenorul lor, David Radu:

”La începutul anului am primit o invitație de la Academia de tenis Victor Hănescu din București pentru doi copii, pentru a ne pregăti timp de câteva zile în cadrul Academiei și pentru a face un schimb de experiență cu cei de acolo . Cei doi jucători sunt: Andrei Radu de 12 ani și Dragoș Mone de 8 ani. Cei de la București au dorit să-i vadă la joc pe cei doi sportivi de la Reșița.”

Cei doi se află de luni, 19 februarie la București, vor sta până joi, 22 februarie și vor efectua antrenamente zilnice sub îndrumarea antrenorilor din cadrul Academiei și a antrenorului lor.

”Antrenamentele sunt plăcute și foarte dinamice. În fiecare zi avem câte două ore de pregătire. Chiar în prima zi, Dragoș Mone a efectuat un antrenament cu Victor Hănescu! Copiilor le place, sunt foarte motivați cu toate că antrenamentele nu sunt deloc ușoare.”

ACADEMIA VICTOR HĂNESCU

După 17 ani de tenis profesionist, dintre care peste zece ani în TOP 100 ATP, am considerat că este timpul să trec la următoarea etapă a carierei mele. Această Academie s-a născut în mod natural, în primul rând datorită dorinței mele de a asigura copiilor și părinților lor, care au parcurs același drum ca și mine, un mediu de dezvoltare sigur. La Academia Victor Hănescu oferim profesionalism, performanță și facilități de top: sprijin mental, strategie, management, pregătire fizică, pregătire tactică și emoțională, suport medical și educație pentru sănătate, nutriție și mișcare, spune performerul român.

Viziunea acestei Academii este să dezvolte și să susțină viitorii campioni pe terenul de joc, dar și în viața de zi cu zi, să-l transforme într-un mediu perfect în care jucătorii se pot dezvolta profesional dar și uman.

Victor Hănescu este o persoană foarte agreabilă, comunică eficient cu sportivii și antrenorii. Ne oferă explicații la tot ce ne interesează, este un om liniștit și foarte plăcut în tot ceea ce face, a spus despre el antrenorul David Radu.”

Sectia de tenis de câmp a CSM Resita cuprinde peste 25 de copii legitimați, dar si alți începători de vârste mai mici.

Cristina Corocan