Invitație pentru a vă hrăni mintea, sufletul și viața!

Asociaţia Tinerilor Ortodcşi din Banatul de Munte organizează astăzi începând cu ora 16:00 – Conferinţa cu tema „Hrană pentru minte, suflet şi viaţă”, susţinută de dr. Lavinia Bratu.

Evenimentul va avea loc la Sala Lira a Liceului de Arte „Sabin Păuţa” din Reşiţa şi se adresează tuturor doritorilor, indiferent de vârstă. Intrarea este liberă!

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog, formator şi speaker motivaţional „Stil de viaţă sănătos şi echilibrat“. Editor, autor a două cărţi: ”Dietetica – o nouă filosofie de viaţă – Despre schimbare, simplitate, sănătate” şi ”Hrană pentru minte, suflet și viață”.

În mijlocul oamenilor, mereu înconjurată de copii şi părinţi, parcurge întreaga sa activitate cu credinţă şi nădejde în bine. „Misiunea mea personală? Să cresc printre oameni şi să împărtăşesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înţelegerea, cunoaşterea, bucuria şi recunoştinţa acestui dar numit VIAŢĂ“, mărturiseşte doamna dr. Lavinia Bratu.

În cadrul evenimentului, autoarea îşi va lansa la Reşiţa primele volume din cartea sa „Dietetica – o nouă filosofie de viaţă” şi va răspunde întrebărilor pe tema conferinţei, adresate de către cei prezenţi.

De același autor

Related Articles