[FOTO] În ajunul zilei de Sfântul Valentin celebrăm iubirea, cu parfumul Boemei reșițene a anilor 1980-2001, alături de Savu Bobeică

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În ajunul zilei de Sfântul Valentin celebrăm iubirea cu nostalgie și emoție alături de reșițenii și toți cei care s-au bucurat de Boema anilor 1980-2001 de formația Crin în localurile din centrul municipiului de pe Bârzava.

Despre frumusețea acelor seri memorabile, despre cântecele unor timpuri ce reprezentau refugiul prin muzică al tuturor melomanilor,vom afla întreaga poveste în această seară de la ora 22 cu invitatul nostru, Savu Bobeică, Acasă pe frecvențele Radio România Reșița.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Savu Bobeică liderul formației Crin.

Ne întâlnim Acasă,așadar, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Emisiunea poate fi urmărită live pe radioreșița.ro și pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles