Doi români au stabilit un nou record la braconat pește, în Spania

Doi români au furat două tone de pește din Segria, în Spania. Doi braconieri, cetățeni români, au fost prinși de către autoritățile din Segria, regiunea Catalonia, furând două tone de pește, din 421 de specii diferite, din Rezervația Naturală Utxesa, în provincia Lleida.

Cei doi au montat zce plase de pește cu o o lungime de peste un kilometru, astfel reușind să adune aproximativ două tone de pește din 421 de specii diferite, ceea ce este un adevărat record, a relatat publicația spaniolă segre.com.

Românii au fost surprinși într-o barcă cu vâsle, în momentul în care strângeau o parte din plasele montate și încărcau peștele într-o furgonetă. În interiorul furgonetei au fost găsite 560 de kilograme de pește în timp ce o cantitate de 1440 de kilograme de pește a fost găsită în plasele montate de români, care au fost scoase din apă de polițiștii spanioli.

Cei doi români au fost arestați fiind suspectați că fac parte dintr-o rețea de braconieri care duce peștele la vânzare în Europa de Est și Centrală.

Cele mai citite

Related Articles