[FOTO] Accident din cauza inconştienţei pe o şosea din vestul ţării

349

Pe raza comunei timişene Coşeviţa a avut loc în această dimineaţă un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Vinovat a fost un tânăr de 32 de ani din Făget care a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere şi, în plus, consumase băuturi alcoolice. Din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a ratat o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un tir înmatriculat în Polonia. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, dar şi a altor doi pasageri.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 5:20, şi a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Aceştia s-au deplasat cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autosanitară SMURD și 10 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget și o ambulanță SAJ.

„În autoturism se aflau 3 persoane care au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, echipajele de pompieri au asigurat măsurile PSI și au curățat carosabilul”, a declarat Elena Megherea, ofiţer de presă la ISU Banat.

Circulaţia pe DN 68 A Făget -Deva a fost blocată timp de mai multe zeci de minute.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Banat