ACS BĂILE HERCULANE – debut victorios în returul campionatului național de hanbal – junioare III

Tinerele handbaliste de la ACS BĂILE HERCULANE  au debutat duminică, pe teren propriu,  în returul Campionatului Național – junioare III, întâlnind la Sala de sport ALEXANDRU DUICU  formația ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA, pe care a învins-o cu scorul de 24-17 (13-10), într-un meci contând pentru etapa a X-a, din cadrul Grupei G!

Fetele de pe Valea Cernei au îmbrăcat pentru prima oară tricourile portocalii, primite cu o seară înainte de la noul sponsor al echipei! Meciul nu a fost deloc ușor pentru gazde, care au început crispat prima repriză, permițând hunedorencelor să meargă cap la cap pe aproape întreaga durată a reprizei! Ambele echipe au condus pe rând pe tabela de marcaj, fără însă ca vreuna dintre cele două formații să se distanțeze la mai mult de un gol, greșelile de joc și neatenția făcându-se simțite în ambele tabere! Pe finalul primei reprize, încurajate și de un public frenetic, jucătoarele de pe Valea Cernei au reușit să se desprindă la trei goluri – 13-10 în minutul 23, care a fost și scorul primei reprize!

Partea a doua a aparținut în întregime gazdelor, chiar dacă echipa din Hunedoara nu a cedat lupta și a încercat să țină pasul și pe tabela de marcaj! Distanța dintre cele două formații a crescut, însă, la 5 și chiar 6 goluri cu șase minute înainte de fluierul final (22-14 în min.44) și chiar dacă hunedorencele au avut o ușoară revenire, tabela a arătat la încheierea partidei : ACS BĂILE HERCULANE – ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA 24-17!

DARIANA BOLDOR – căpitanul ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA : “Meciul a fost destul de urât pentru noi, nu ne-am concentrat destul, adversarele au avut mai multe faze bune decât noi, dar sperăm să ne punem pe picioare și n-o să mai pierdem! În repriza a doua am pierdut mingea ușor și așa s-a ajuns la mai multe goluri diferență! Ne propunem să muncim mai mult, să îmbunătățim atacul și apărarea!”

ȘTEFAN PECSAR – vicepreședinte ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA : “Un meci bun pentru gazde, un meci slab pentru noi… asta este viața, mergem mai departe, urmează o nouă etapă… Ceva s-a rupt în repriza a doua… mergem mai departe, nu e nicio problemă! În continuare ne propunem să reușim să terminăm campionatul!”

DENISA DRĂGULESCU – căpitanul ACS BĂILE HERCULANE : “A fost foarte frumos, am fost sigure pe noi și iată că atunci când îți dorești, câștigi! Pe teren am avut multe emoții, pentru că fetele din Hunedoara sunt destul de bune, ne-au învins în turneul de la Timișoara, dar trecut peste asta și am reușit să ne adunăm și să cîștigăm! Și la Hunedoara au câștigat, atunci a fost cea mai proastă zi pe care am avut-o noi vreodată! Prima repriză a fost destul de strânsă pentru că noi am avut multe emoții și ne era frică, deoarece ne-au bătut de două ori, dar apoi domnul profesor ne-a băgat în vestiar la pauză , ne-a dat încredere și am reușit să câștigăm! Vor urma meciuri foarte grele, sperăm să le ducem până la capăt și să ne întoarcem cu victorii acasă!”

TOMA DRĂGOIU – antrenor ACS BĂILE HERCULANE : “Meciul a fost destul de greu, dar fetele au jucat foarte bine, au ascultat tot ce li s-a spus de pe margine, aș vrea să le felicit și să începem pregătirea pentru următorul meci! În pauza competițională fetele au avut foarte puține meciuri de pregătire și au început cu un mic trac, dar ușor-ușor fetele și-au dat drumul și am reușit chiar să câștigăm la scor! Aș vrea să felicit echipa adversă, care astăzi a jucat destul de bine și pentru spiritul lor de fair-play! Urmează un meci foarte greu la Jimbolia, dar noi – ca de fiecare dată – ne ducem la victorie, noi jucăm cu orice echipă avem înaintea noastră!”

ACS BĂILE HERCULANE : Andrada Maria Boangiu, Anastasia Caraiman – Mariana Ionela Domilescu, Denisa Ioana Drăgulescu, Bianca Monica Toloș, Andra  Maria Cherciu, Georgiana Valentina Geosanu-Grozăvescu, Olivia Iulia Bătăiosu, Maria Ionica Soroceanu, Patricia Alexia Rain. Antrenor : prof. Toma DRĂGOIU.

ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA : Ana Maria Stăncioi – Celia Hedeș, Raluca Maria Avădanei, Anna Maria Czirjek, Georgiana Neidoni, Andreea Bartoș, Daria Ștefania Budae, Dariana Boldor, Ștefania Pecsar, Ana Maria Mohai, Kimberley Cosmina Cicea. Antrenor : Cosmin Gabriel BOLDOR.

Meciul a fost arbitrat de Eugen LUPU și Mirel ȘERBAN – ambii din Drobeta Turnu Severin.

Paul-Sever SMADU

 

Cele mai citite

Related Articles