Protest mut, astăzi, în Piaţa Victoriei!

Câteva zeci de persoane au participaţ astăzi, la un protest mut în Piaţa Victoriei, faţă de iniţiativele de modificare a legilor justiţiei.

Cu spatele către clădirea Guvernului, cu ochii sau gura acoperite, timp de 20 de minute, manifestanţii au stat nemişcaţi, în tăcere, iar la final au declarat:

Dacă nu o să reuşim să-i convigem că ceea ce fac ei astăzi duce la anihilarea justiţiei, în curând tot poporul român, la figuraţ o să arate cum am fost noi astăzi, adică cu ochii legaţi şi cu gura închisă. Mesajul pe care îl port în mână îl purtăm e un an de zile de când se încearcă distrugerea ţării prin diverse metode, justiţia fiind una dintre cele mai importante pârghii într-o democraţie, justiţia independentă, nu subjgată politic. Sperăm să ni se alăture cât mai mulţi oameni care doresc să trăiască într-o ţară democratică şi într-o ţară europeană, cu principii şi valori, în care să fim respectaţi şi în care serviciile pentru care plătim taxe să fie acelea care trebuie să fie”.

 Manifestanţii au venit înfăşuraţi cu drapele ale României sau Uniunii Europene şi au arborat mesaje precum #rezist, Toţi pentru justiţie sau Justiţia furată.

De același autor

Related Articles