Bărbat din Caraş-Severin, acuzat că şi-a ucis copiii imediat după naştere

925

Un bărbat din Caraş-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că a ucis doi copii pe care soţia sa i-a născut în anii 2002 şi 2015, trupurile bebeluşilor fiind îngropate în acelaşi loc, sub o stâncă aflată la circa 200 metri de casă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Pavel Rădulescu este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin de săvârşirea a două infracţiuni de omor.

Tribunalul Caraş-Severin a emis sâmbătă un mandat de arestare preventivă pe numele lui Pavel Rădulescu pentru o perioadă de 30 de zile.

“În fapt, s-a reţinut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soţia sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic şi l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situaţie care s-a repetat şi în cursul anului 2015, când soţia sa a născut un alt nou-născuţ de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în acelaşi loc”, arată sursa citată.