Horoscop 12 ianuarie 2018

Horoscop Berbec. Ai stat mult timp că pe ghimpi în așteptarea unui eveniment de care depinde liniștea ta sufletească. Iată-l că se apropie, îl vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emoția crește și mai tare când vezi cât de puțin mai ai până la împlinirea acelui vis.

Nu te culca, totuși, pe laurii victoriei, chiar dacă e doar o chestiune de zile până ce totul va deveni realitate, ci continuă să lupți pentru visul tău cel mare. Măcar ai garanția că e prin preajmă, dar nu trebuie să reduci ritmul după care ai construit totul până acum. Foarte curând vei cunoaște fericirea!

 Horoscop Taur. Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu știi foarte clar cum îl vei gestiona. Deși deții toate resursele, calitățile, cunoștințele pentru a-i face față cu brio, totuși există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu te lasă să gândești totul pozitiv.

Te temi, te frămânți, îți pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, așa cum ești tu! Adu-ți aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar și când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poți și acum, deci lasă frică deoparte!

 Horoscop Gemeni. Aștepți o aprobare sau un document oficial care să-ți asigure evoluția spre etapele viitoare. Fără acea semnătura, nu poți trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel riști să mergi pe o cale ilegala sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva.

Fă tot posibilul să obții acel act de care depinde succesul unei afaceri, că să nu investești inutil bani, energie și timp într-o direcție care nu este susținută de legi clare. Nici nu știi cum te trezești cu vreo sancțiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!

 Horoscop Rac. Ziua este incitantă și îți oferă tot felul de provocări. Ești cuprins de un elan nou, care nu te reprezintă de obicei. Ori tocmai ți s-au aprins călcâiele după cineva și vrei că relația voastră să evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorință fantastică de a începe un drum nou, pe care înainte nu aveai curaj să pornești.

Energia care te copleșește scoate la iveală trăsături pe care nici tu nu știai că le ai: încredere, curaj, tărie de caracter, pe care trebuie să le pui în joc pentru a ajunge la scopul ales.

Horoscop Leu. Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simți încă atașat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu știi clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îți îndrepți atenția?

Citește și TOP 3 ZODII care vor avea un an 2018 de vis! Surpriza de pe locul 1

Nu ai dori să renunți la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poți bagă mână în foc, realități solide), dar te atrage totodată foarte mult și noutatea, conștient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

 Horoscop Fecioară. Iubirea e că un joc adolescentin care te face să te simți bine, eliberat de orice griji și inhibiții. Un vis dulce se naște în cuplul vostru și va apropie și mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiți de orice ocazie de a cunoaște oameni și de a socializa.

Nici nu știi de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către ține în cel mai neașteptat loc, totul e să fii deschis să încerci. Atmosferă idilica de azi este prielnică unei noi iubiri.

Horoscop Balanță. Ești în centrul atenției, înconjurat de prieteni și colegi care au numai cuvinte de lăuda la adresă ta. Ai reușit să atingi un scop de care ești mândru și simți nevoia să-ți împărtășești bucuria alături de cei care țin cu adevărat la ține. Se adună multă lume în jurul tău la succes și ești măgulit de toată atenția această!

Dacă apare și motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru ține, deoarece la asemenea succes se aude și veste de distracție. Poți spune că toate îți merg ca pe roate și entuziasmul celor din jur te stimulează să țintești și mai departe!

Horoscop Scorpion. Din discuții se nasc cele mai bune soluții, de aceea merită să vorbești despre problemele care te preocupa cu cât mai multe persoane, pentru că ideile diverse stau la bază unei victorii de toată frumusețea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu caută compania celor care îți seamănă, ci a celor cât mai diferiți de ține.

Și tu le poți oferi lor idei interesante, și ei îți pot deschide ochii spre cu totul altă viziune decât credeai că există, că atare nu evită mediile cât mai pestrițe și mai aglomerate.

 Horoscop Săgetător. Toate îți merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găsești de fiecare data partenerii potriviți, care îți seamănă sau au aceleași interese că și ține, și cât timp vâsliți împreună în același sens, nu ai motive de nemulțumire.

Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ți propui, trebuie să-ți găsești mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate șansele să atragi alături de ține exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar și scopurilor propuse. Parcă ați fi din același aluat, încât nici ție nu-ți vine a crede cum de v-ați găsit!

Horoscop Capricorn. Cine este cu adevărat alături de ține dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul și ei vor fi acolo lângă ține oricând, necondiționat și cu inimă deschisă. Veștile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire și simți nevoia să le transmiți și tu mai departe altora.

Există un schimb excelent de emoții, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă și mai mult relația. Orice plan desfășurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formați o echipă bine sudată.

Horoscop Vărsător. Ai nevoie de cineva care să-ți stea alături, care să nu te judece și să-ți arate o imensă înțelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care va ști să te asculte cu răbdare și să-ți ofere cel mai eficient sfat.

   Îți povestește, practic, din experiență să de viață deoarece a trecut și el prin momente similare, și astfel îți arată că totul trece în cele din urmă, semn că nu are rost să suferi și nici să te agiți, pentru că toate au o rezolvare mai devreme sau mai târziu.

Horoscop Pești. Nu te lasă păcălit de imaginea mătura și sobră a persoanei cu care discuți azi chestiuni arzătoare. În spatele acestei măști se poate află un dușman care poate interveni negativ în planurile tale.

Nu toți cei care îți inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoști mai bine pe cel din față ta pentru a-i află adevăratul caracter. Într-un moment cheie va ieși la iveală, de aceea e bine să-l treci prin cât mai multe probe înainte de a legă prietenii cu acesta.

Cele mai citite

Related Articles