[FOTO-VIDEO] Revelionul vârstei a treia a devenit o tradiție la Oțelu- Roșu

Motto: „Nu regreta că îmbătrânești. Este un privilegiu refuzat multor oameni.”

Se spune că atunci când îmbătrânești îți dai seama că nu există răspunsuri, ci doar povești… și o seară de poveste au trăit peste 800 de pensionari din Oțelu-Roșu, care la inițiativa devenită tradiție a primarului lor, Luca Mălăiescu, au petrecut miercuri Revelionul vârstei a treia.
Atmosfera de sărbătoare a adus bucurie în sufletele celor prezenți,făcându-i să uite, fie și măcar pentru o seară, de toate grijile vieții.

Publicată de Luca Malaiescu pe Marţi, 9 ianuarie 2018

Într-un interviu în exclusivitate acordat Laurei Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, inițiatorul acestui eveniment deosebit, Luca Mălăiescu, a declarat:

„A devenit o tradiție și mă bucur foarte mult, mai ales că în această seară sunt peste 800 de pensionari și sala este foarte plină, ceea ce dovedește că oamenii se simt bine și au venit cu drag.
Nici un pensionar nu a trebuit să plătească nimic, fiindcă am prevăzut în bugetul local, conform legii, suma de 8000 de roni ce acoperă doar muzica și ospătarii din sală.
Vreau, cu această ocazie, să urez încă o dată La Mulți Ani, tuturor celor prezenți la cel de-al patrulea Revelion organizat de Primăria și Consiliul Local, Oțelu-Roșu.”

„Domnul Primar, în fiecare an, ține să bucure bătrânii orașului , s-au adunat toți vârstnicii orașului, fiindcă domnul Luca Mălăiescu  nu face diferențe, a devenit un obicei și obiceiul se păstrează. Muzica mâncarea, atmosfera, totul este foarte binefăcut și îi mulțumim”, au fost părerile unanime ale celor care au fost prezenți la Revelionul vârstei a treia.

Acest eveniment a devenit o tradiție, la Oțelu-Roșu, grație celui ce-a fost investit să conducă destinul orașului, Luca Mălăiescu.

Epilog: „A-ți menține inima neridată, a fi plin de speranță, bunătate, veselie, respect, acesta înseamnă să triumfezi peste bătrânețe.”Amos Bronson Alcott

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles