[FOTO] În această seară, de la ora 22, avem oaspete TINEREȚEA: Trupa Red Flame

Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Voi ne dați aripi să continuăm și să ajungem cât mai sus. Vă mulțumim!”

În această seară, de la ora 22, avem oaspete TINEREȚEA pe frecvențele Radio România Reșița-ACASĂ. Începem Anul Nou 2018 alături de 4 tineri talentați, frumoși și plini de viață, 4 tineri care înseamnă trupa Red Flame.

Red Flame este una din cele mai apreciate trupe din Reșița. Acum, este formată din Carina Meluț la tobe, Iulia Modoacă – voce, Eros Mandici -chitară și Paul Dragota la chitară bass.
Mesajul celor de la Red Flame către fani este să susțină muzica și trupele aflate la început de drum. „Voi ne dați aripi să continuăm și să ajungem cât mai sus. Vă mulțumim!”

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, vă aștept fiecare, de oriunde ne-ați asculta, Acasă, pentru a intra în direct cu invitații noștri.

Ne întâlnim Acasă,așadar, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles