Tratamentul și agrementul – prioritatea unităților turistice din Băile Herculane în 2018!

Unitățile turistice din stațiunea Băile Herculane și-au stabilit pentru acest an dezvoltarea activității, cu accent pe latura tratamentului și a divertismentului pentru turiști.

“Avem proiecte mari și vise pe care le vom îndeplini, cu siguranță în acest an! Vrem să facem baza de tratament în hotelul nou, partea de agrement, piscină, saună… Vom avea bază de tratament care e necesară la un hotel de dimensiunile noastre! Avem cereri de tratament pe tot parcursul anului, indiferent de sezon! Începând cu luna ianuarie avem pachete cu tratament, noi avem colaborare cu un cabinet medical. Noi aici putem oferi doar bazinul și masaj, dar avem colaborare cu doi medici balneologi, care ne ajută în completarea serviciilor ce le oferim clienților! Lucrăm la spațiile de agrement care vor fi finalizate în acest an, vom avea și masă de ping-pong, și biliard; încercăm să diversificăm serviciile de agrement și petrecerea timpului liber!”, ne-a declarat Ana-Maria Bălaj – proprietara unui complex turistic din stațiunea de pe Valea Cernei.

Agrementul turiștilor este o problemă veche la nivelul stațiunii, care nu și-a găsit rezolvarea până în prezent! Unitățile de cazare încearcă să suplinească această carență prin diverse activități organizate în incinta pensiunilor sau hotelurilor, dar… ce face turistul când iese din unitatea de cazare? “Vremea se pare că este primăvăratecă și ține cu noi, așa că turiștii pot face trasee montane, pot face plimbări… E o plăcere, credeți-mă! De câte ori ajung și merg pe culmile muntoase din împrejurimi, e o plăcere extraordinară!”, ne mărturisește Ana-Maria Bălaj.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles