Spectacol pe cer în Parcul Central din Herculane la intrarea lui 2018 pe Valea Cernei!

Un mare număr de localnici și turiști care se află în această perioadă în stațiunea Băile Herculane au venit la miezul nopții în Parcul Central al stațiunii Băile Herculane pentru a vedea focul de artificii care a marcat intrarea în noul an 2018 pe Valea Cernei!

Vremea a fost și ea de partea celor prezenți în Parcul Central, fiind o noapte foarte frumoasă pe Valea Cernei, iar cu un sfert de oră înainte de plecarea din 2107 spre Centrul Istoric au venit foarte mulți doritori să marcheze în acest loc intrarea în Anul Nou! Până la desfacerea sticlelor de șampanie, cei prezenți au putut servi vin fiert, cafea și ceai fierbinte la chioșcurile deschise în fața Parcului Central și să asculte muzica difuzată la stația amplasată în Chioșcul pentru fanfară.

Atmosfera a devenit tot mai aprinsă odată cu apropierea momentului-cheie al evenimentului, iar la momentul trecerii dintre ani cerul a fost luminat de focul de artificii, care i-a impresionat pe cei prezenți! Aproape un sfert de oră, jocul de lumini și “muzica” artificiilor a creat un spectacol urmărit cu sufletul la gură de toți participanții! După încheierea acestui program, majoritatea celor veniți în Parcul Central s-au retras spre locurile unde au continuat petrecerea de Revelion, fie acasă – localnicii, fie la unitățile turistice în care sunt cazați -turiștii!

Înainte de a pleca din Parcul Central, cîțiva dintre participanți au declarat pentru RADIO ROMÂNIA REȘIȚA :

“Chiar dacă în fiecare an este același loc, totuși, sentimentul este diferit, pentru că deja schimbăm o anumită pagină în cartea vieții noastre și într-adevăr este ceva de nedescris!  Eu văd că lumea s-a bucurat de efortul  celor care au oferit acest spectacol și din punctul meu de vedere a fost un joc de lumini destul de frumos!”

“Este foarte bine, a fost un program de artificii minunat, mi-a plăcut foarte mult!  Sunt foarte mulți oameni și asta mă bucură!”

“Atmosfera e deosebită, lumea e veselă, bucuroasă… Focul de artificii a fost extraordinar! Am fost și anul trecut, dar anul acesta e mult mai bine!”

“Este foarte frumos în Parcul Central! E minunat ce a făcut Primăria, ne bucurăm din tot sufletul că, totuși, au reușit să satisfacă unele plăceri ale populației din Herculane! Foarte multă lume, toată lumea e bucuroasă, împlinită, iar focul de artificii a fost extraordinar!”

“E plăcut, frumos… foarte mult tineret! Să mai fie ceva și la noi în stațiune! Până acum nu am mai fost de Revelion în Parcul Central, nu am avut ocazia, dar în acest an am venit și e foarte frumos!”

“E foarte bine, plin de lume… Nu mă așteptam să fie atât de multă lume, extraordinar!  Neașteptat de bine, muzică, distracție, un foc de artificii spectaculos… foarte frumos! Am început anul super!”

“Foarte bine astă seară, sunt fericit și să fie un an bun pentru toată lumea! Sunt cu familia și este cel mai fericit lucru, când ești în familie ca acasă! Super foc de artificii de această dată, extraordinar!”

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles