[FOTO] Sâmbătă, 30 decembrie,de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe” ne întâlnim cu tânăra scriitoare Leila Sandra Coroian

89

În ultima sâmbătă a lui decembrie, 2017, de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe”  ne întâlnim cu tânăra scriitoare Leila Sandra Coroian.

Despre participarea sa doi ani consecutiv la Târgul Internaţional Gaudeamus organizat de Radio România, despre pasiuni, dar și despre copilărie, iubire și planuri de viitor, în exclusivitate pentru Radio România Reșița, Leila Sandra Coroian, sâmbătă 30 decembrie.

Leila mărturisește: „Deși ca artist m-am născut muzician, iar în liceu am urât literatura, ceva din interiorul meu m-a împins spre acest Univers extraordinar.După 14 ani ca artist în hip hop-ul underground, violoncelistă timp de 8 ani și într-un final traducătoare cu licență, mi-am găsit adevărata chemare.Scriu pentru că iubesc cărțile, scriu pentru că imaginația mea mă copleșește. Așa a apărut I.R.En., romanul meu de debut”.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău