Halep joacă azi finala World Tennis Thailand Championship

118

Simona Halep, numărul unu mondial, o va înfrunta pe Karolina Pliskova (Cehia), în finala turneului World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin, programată duminică, de la ora 13:00.

Halep a învins-o în prima semifinală pe britanica Johanna Konta cu 6-3, 6-3, în timp ce Pliskova (locul 4 WTA) a trecut în a doua semifinală de Jelena Ostapenko (Letonia/locul 7), câştigătoarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garroş cu 6-1, 6-4.

Halep (26 ani) a arătat un joc solid la prima sa apariţie înaintea noului sezon competiţional şi s-a impus după o oră şi jumătate în faţa britanicei, aflate pe locul 9 în clasamentul WTA.
Simona Halep are 5-1 în meciurile directe cu Pliskova, singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup.
Finala se va juca de la ora 13:00, ora României, iar de la ora 16:00 se va disputa finala mică, între Konta şi Ostapenko.
După World Tennis Thailand Championship, Simona Halep i-a anunţat pe organizatori că vrea să rămână acolo şi să îşi continue pregătirea pe terenurile care sunt identice cu cele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.Simona Halep va începe sezonul 2018 în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie, în direct la Digi Sport), turneu pe care l-a câştigat în 2015,scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.ro