33 de morți în urma unui teribil accident petrecut astăzi. Un autobuz a căzut de pe un pod

Cel puțin 33 de oameni au murit, iar alți 20 au fost răniți, sâmbătă, după ce un autocar plin cu omeni a căzut de pe un pod și a ajuns într-un râu din Rajasthan, al doilea stat ca mărime din India.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, 23 decembrie,  în districtul Sawai, la aproximativ 150 de capitala Rajasthanului, Jaipur, iar iniţial au fost raportaţi 27 de morţi, a relatat Mediafax.

“Bilanţul morţilor tragicului accident de astăzi a ajung la 33”, a declarat Kailash Chand Verma, un guvernator local.

Autocarul de 40 de locuri, care transporta pelerinii hinduşi de la Sawai Madhopur la Lalsot, a virat de pe un pod şi a căzut în râul Banas. Presa locală a relatat că vehiculul a fost condus de un minor, însă Kailash Chand Verma a respins acuzaţiile, spunând că şoferul nu era minor.

“Cauza accidentului trebuie investigată. Constatările preliminare au arătat că că şoferul a încercat să depăşească un alt vehicul pe podul îngust, dar a pierdut controlul, a zdrobit balustrada podului şi a căzut în râu”, a mai declarat oficialul local.

Serviciile de intervenţie şi localnicii au luat cele 33 de trupuri neînsufleţite din râu şi le-au transportat la morga spitalului din district pentru a putea fi identificate.

De același autor

Related Articles