Spitalul Judeţean din Reşiţa are 12 linii de gardă pentru rezolvarea cazurilor care apar de Crăciun

Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în zilele de Crăciun în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale din Caraş-Severin. Angajaţii Spitalului Judeţean din Reşiţa sunt pregătiţi să intervină cu 12 linii de gardă.

Vă pot asigura că avem 12 linii de gardă, avem 2 linii de gardă la Chirurgie, avem linia de gardă normală la unitatea de primiri urgenţe, prin urmare eu cred că Spitalul Judeţean din Reşiţa poate să facă faţă evenimentelor neprevăzute de Crăciun. Este adevărat că unii medici nu au liber de Crăciun dar este o meserie frumoasă pe care o facem cu drag în beneficiul pacienţilor. Aşa că pe pacienţii noştri care merg la munte îi rugăm să fie atenţi, să aibă îmbrăcăminte şi încălţăminte specială pentru acest sezon şi să nu facă excese culinare. Şi dacă doamne fereşte se întâmplă ceva să nu ezite să sune la 112″, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean, Caius Diaconescu.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a judeţului Caraş Severin asigurând asistenţă medicală de specialitate a peste 80.000 locuitori din Mun. Reşiţa. respectiv a peste 300.000 locuitori a Jud.Caraş Severin pentru unele specialităţi care se regăsesc doar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa (gastroenterologie, nefrologie şi hemodializă cronică, hematologie, oncologie, diabetologie şi boli de nutriţie) îndeplinind totodată şi funcţia de spital de urgenţă.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles