Echipa de fotbal în sala Muncitorul Reșița a încheiat cu o victorie anul competițional 2017

234

Echipa de fotbal în sală, Muncitorul Reșița s-a confruntat joi, într-un meci restant, cu formația Spicom Sfântu Gheorghe. În sala polivalentă din orașul de pe Bârzava, reșițenii au dispus de oaspeți cu scorul de 8 – 1, încheind frumos anul 2017.

”Țin să felicit băieții. A fost un meci bun făcut de noi. Ne așteptam la un joc dificil, așa cum a și fost și sperăm ca la începutul anului să auzim de vești mai bune și să începem sănătoși partea a doua a campionatului, a declarat antrenorul echipei reșițene, Casian Doană.

Muncitorul Reșița încheie anul 2017 pe poziția a 8-a cu 9 puncte acumulate

La jocul de joi a fost prezent și președintele Clubului Antonel Burtea, care nu a fost prezent la ultimele confruntări ale echipei, deoarece a fost la serviciu dar i-a asigurat pe cei de la Muncitorul, că va face tot posibilul ca să încheie campionatul:

“Astăzi, fiind în concediu, am reușit să vin și eu lângă echipă, după multe zile în care n-am fost alături de băieți. Astăzi au făcut un rezultat bun. Îi felicit din suflet pentru dăruirea de care au dat dovadă în teren și pentru efortul pe care lo-au depus în teren. Vom juca până la finalul campioantului și vom dovedi că echipa CS Muncitorul Reșița va rămâne în Liga I, a declarat președintele clubului Muncitorul Reșița, Antonel Burtea.”

Muncitorul Reșița a încheiat prima parte a campionatului, urmând să revină în fața fanilor, în luna februarie a anului viitor.

Cristina Corocan