Ronaldo şi-a prezentat toate cel 5 Baloane de Aur

811

Real Madrid a învins-o cu 5-0 acasă pe Sevilla, sâmbătă, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului Spaniei, două goluri aparținând lui Cristiano Ronaldo, fotbalist care a obținut joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur.

Scorul a fost stabilit încă din prima repriză, după golurile lui Nacho Fernandez (minutul 3), Cristiano Ronaldo (23 și 31, ultimul din penalty), Toni Kroos (38) și Achraf Hakimi (42.

Ronaldo a prezentat sâmbătă Balonul de Aur publicului de pe stadionul Santiago Bernabeu, ce l-a ovaționat înaintea meciului cu Sevilla din La Liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

În aceeași etapă din La Liga, Getafe a remizat sâmbătă acasă cu Eibar, scor 0-0. Oaspeții au ratat un penalty prin Jordan în minutul 54.

Vineri, într-un meci al codașelor, Alaves a trecut acasă de Las Palmas cu 2-0, grație golurilor lui Ibai Gomez (23) și Munir El Haddadi (55).

Sâmbătă mai au loc meciurile Deportivo La Coruna — Leganes și Valencia — Celta Vigo, iar duminică se joacă partidele Real Sociedad — Malaga, Betis Sevilla — Atletico Madrid, Levante — Athletic Club și Villarreal — FC Barcelona. Luni este programat ultimul meci al etapei, duelul catalan Espanyol — Girona.

Barcelona ocupă primul loc, cu 36 puncte (14 j), urmată de Valencia, 31 puncte (14 j), Real Madrid, 31 p, Atletico Madrid, 30 puncte, Sevilla, 28 puncte, Villarreal, 21 puncte etc.