Un tânăr de 29 de ani și-a atacat părinții cu un satâr apoi și-a înfipt o furculiță în ochi

Un tânăr din Balș, județul Olt, și-a băgat părinții în spital după ce i-a atacat cu un satâr. Olteanul a ajuns, la rândul său, la Urgențe cu o furculiță înfiptă în ochi, el aflându-se și sub influența substanțelor stupefiante.

Bărbatul, în vârstă de 29 ani, din Balș, a ajuns, marți dimineață, la spitalul medical din localitate, alături de părinții săi. „Părinţii au fost preluaţi de echipajele SAJ Olt şi duşi la CPU Balş, ulterior fiind transferaţi la Spitalul nr. 1 Craiova. Mama are 54 de ani, iar tatăl 59 de ani, ambii fiind găsiţi conştienţi, dar cu multiple plăgi.Rănile suferite au fost în urma altercaţiei cu fiul”, a declarat  Alina Duminică, purtător de cuvânt al Serviciul de Ambulanță Județean Olt citată de Libertatea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt l-au reținut pe suspectul de 29 ani, din Balș, acuzat de tentativă de omor, după ce în dimineața zilei de marți, 5 decembrie 2017, și-a atacat părinții cu un satâr. Bărbatul se află în continuare în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde a și fost audiat de procuror, în timp ce mama acestuia este internată cu leziuni grave la Spitalul Municipal Craiova.

Tatăl tânărului, care, și acesta, a suferit plăgi multiple, a fost externat, urmând să-și îngrijească rănile în ambulatoriu.

Tânărul este un fost medic veterinar, care de aproximativ doi ani nu mai lucra în domeniu. În noaptea în care între el și părinți a izbucnit un coflict s-ar fi întors târziu de la o întâlnire cu prietenii, existând suspiciunea că ar fi consumat și substanțe interzise.

Conflictul verbal a escaladat și și-a lovit părinții cu un satâr găsit în bucutărie, după care și-a înfipt o furculiță în zona ochiului, ajungând, la rândul său, escortat de polițiști, al Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Rana pe care și-a provocat-o nu este, însă, foarte gravă.

Dumitru Cristi

Cele mai citite

Related Articles