”Strângeri de mâini” între Arad și Gyula

Sala festivă Regele Ferdinand din Palatul Administrativ va găzdui mâine ședința comună a consiliilor locale din orașele înfrățite Arad și Gyula. Ședința are loc în cadrul tradiționalei întâlnirii “Strângeri de mâini”.

Întâlnirea este programată să înceapă la ora 10 cu o ședință festivă. Urmează discuțiile pe secțiuni în cadrul cărora se vor dezbate teme de ordin social, cultural, dar și subiecte din domeniile sănătate, economie și urbanism. De asemenea, vor fi continuate și dezbaterile începute cu ocazia întâlnirii de la Gyula, care a avut loc la începutul lunii noiembrie.

Concluziile acestei dezbateri vor constitui puncte de plecare pentru Programul de Colaborare pe anul 2018, ce urmează să fie semnat în prima lună a anului 2018.

De la ora 14.30, la Hotel Continental Forum este programată prezentarea proiectului “Rețea pentru succesul economiei sociale”, proiect în care orașele Gyula și Arad sunt partenere. Vor avea expuneri Direcția de Asistență Socială a Primăriei Arad, Universitatea Vasile Goldiș Arad și experți în economie socială, invitați ai Primăriei Gyula. Tema propusă “Educatia și economia socială”.
După conferință oaspeții maghiari sunt invitați la un concert al Filarmonicii de Stat Arad, cu începere de la ora 19.

 

(Ada Botezan)

Cele mai citite

Related Articles