Tânăr reșițean de 17 ani amendat cu 1000 de lei pentru distrugerea coșurilor de gunoi

Conform unui comunicat de presă remis ieri de Poliția Locală Reșița, un tânăr de 17 ani a fost amendat cu 1000 de lei deoarece a distrus mai multe coșuri de gunoi în Centrul Civic. Vezi mai jos comunicatul:

“La data de 30.11.2017, polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică care efectuau serviciul de patrulare în Centrul Civic din municipiul Reșița, au surprins în jurul orelor 2,40, un tânăr în timp ce lovea cu piciorul coșurile de gunoi amplasate pe stâlpii de iluminat public provocând distrugerea acestora.

După identificarea persoanei în cauză la sediul instituției, constatându-se că numitul B. Robert-Laurențiu cu vârsta de 17 ani, domiciliat în Reșița, este minor, polițiștii locali au contactat părinții acestuia, iar în prezența mamei sale au întocmit proces-verbal de constatare a contravenției.

Susnumitul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL nr.69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reșița, urmând a se lua măsuri de recuperare a pagubelor produse.”

De același autor

Related Articles