Turiști români prăbușiți cu mașina într-o râpă de 15 metri

O familie cu un copil de 7 ani a ajuns cu mașina, vineri, într-o râpă de 15 metri în zona Peștera – Padina, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, Ciprian Vătășelu.

Nimeni nu a fost rănit, jandarmii montani au intervenit și i-au scos din mașină pe turiști.

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, în timp ce patrulau pe traseele montane, au intervenit în zona Table pentru a ajuta o familie din Târgoviște aflată în dificultate în Munții Bucegi. Cei doi tineri împreună cu o minoră în vârstă de 7 ani intenționau să ajungă la un loc de cazare din zona Peștera. La un moment dat, la aproximativ 500 de metri de intersecția DJ 714 cu DJ 713, autovehiculul a derapat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a gheții căzând într-o râpă de circa 15 metri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmbovița, Ciprian Vătășelu.

Jandarmii montani au intervenit și i-au ajutat pe cei trei să iasă din mașină. La fața locului au venit pentru a scoate mașina din râpă și lucrătorii de la Societatea de Lucrări Drumuri și Poduri din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, societate care asigură acțiunea de deszăpezire pe DJ 714.

AGERPRES

Sursa foto:E-politic.ro

De același autor

Related Articles