Coloane de mașini în toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria

Cozi s-au format joi la aproape toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, iar la Nadlac II (pe autostrada pan-europeană) se aşteaptă două – trei ore pentru iesirea din ţară, în condiţiile în care mii de persoane pleacă în excursii în Ungaria şi Austria, dar si din cauza unor controale efectuate de autorităţile ungare, informează HotNews.ro, citând news.ro.

Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt supraaglomerate din cauza numărului mare de persoane care părăsesc țara în minivacanţă, dar si pentru că autoritățile ungare fac controale amănunțite atât la autoturisme și autocare, cât și la camioane.

Cel mai aglomerat este Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II (autostrada pan-europeana), unde pentru controlul autoturismelor se asteapta doua-trei ore, conform soferilor blocati pe autostrada. Coloana se intinde pe aproximativ cinci kilometri.

De asemenea, la Nadlac II s-a format si o coloana de camioane, pe aproximativ zece kilometri, iar soferii asteapta pana la zece ore. Conform aplicatiei de monitorizare a traficului de pe site-ul Politiei de Frontieră, peste o ora se asteapta si la Borş, Turnu, Nădlac I, Cenad, Urziceni si Petea.

Cele mai citite

Related Articles