100 de melodii ale românilor! Cele două cuvinte – Taxi

Trupa Taxi a fost lansată în 1999, la iniţiativa lui Dan Teodorescu şi a lui Adrian Borţun, care la vremea aceea cântau într-o formaţie numită „Altceva”. S-a alăturat proiectului şi George Pătrănoiu, un vechi prieten chitarist. Le lipsea un toboşar pe care l-au ales în urma audiţiilor, pe Lucian Cioargă.

Cel care a găsit numele trupei a fost Dan Teodorescu. În 1999 au lansat piesa „N-ajung la ele”, care nu a avut mare succeş aşa că au compus şi lansat „Criogenia salvează România”, care a prins foarte bine la public. Astfel, a venit nominalizarea la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 1999. Primul lor material discografic a fost lansat în noiembrie 1999 – „Jumătate de album”. Tot în 1999 a apărut şi primul videoclip al formaţiei, „Criogenia salvează România”.

Albumul „Cele două cuvinte” despre a carei piesa titlu vorbim astăzi, a fost lansat în 2011 şi s-a bucurat de un succes foarte mare. Single-ul ce dă numele albumului a avut parte de un videoclip inediţ în care 26 de bărbaţi celebri din România încearcă să spună femeilor din viaţa lor „te iubesc”.

Povestea piesei pe siteul eualegromania

Cele mai citite

Related Articles