Decizia luată de Florin Piersic după moartea Stelei Popescu

La cei aproape 82 de ani de viață și peste 60 de ani de carieră Florin Piersic a fost pus serios pe gânduri de moartea Stelei Popescu, motiv pentru care vrea să ia o pauză şi să se odihnească mai mult după spectacolele din decembrie.

Duminică, 26 noiembrie, în cadrul Ediției Speciale dedicată Stelei Popescu, de la TVR 1, și prezentată de Andrei Tudor, Florin Piersic a devăluit că se gândește serios la odihnă. Îngândurat  de motivul care a declanșat moartea actriței, și anume surmenajul, celebrul artist își dorește să ia o pauză de pe scenă și să se odihnească mai mult. ”Nu se poate să nu obosești, foarte sincer îți spun, Andrei Tudor (n.r. prezentatorul emisiunii), ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timișoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala își spune cuvântul”, a mărturisit Piersic.

Luna decembrie este destul de aglomerată cu spectacole, iar pentru un om ajuns la vârsta de 82 de ani nu e deloc ușor. ”Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înțeleg și pe Stela și am înțeles-o că nu putea renunța niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste. Eu sunt în drum spre Timișoara, unde am spectacol cu piesa <Străini în noapte>, mai am spectacole și pe 8 decembrie, și pe 9, și pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poartă numele, apoi pe 18, la București, pe 19 la Craiova, și s-a terminat stagiunea, că vin sărbătorile, Crăciunul, Anul Nou”, a mai declarat Piersic.

De același autor

Related Articles