Un șofer beat și cu mâna în ghips a rănit șase tineri astăzi. Apoi a fugit de la locul accidentului

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au fost răniţi, într-un accident produs luni dimineaţă,27 noiembrie, pe DJ 244 A, pe raza comunei vasluiene Roşieşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, autoturismul era condus de un tânăr de 29 de ani, care avea o mână fracturată şi imobilizată în ghips şi care a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat de poliţişti, cercetările ulterioare stabilind că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a relatat Agerpres.

“Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a lovit frontal de un copac de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând rănirea a şase persoane. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Tinerii răniţi în accident se întorceau de la un local, unde participaseră la o petrecere. Patru dintre dintre aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar doi, printre care şi şoferul, au refuzat transportul la unitatea medicală.

Cele mai citite

Related Articles