[FOTO] Marian Apostol despre cartea sa „Pelerinaj către sufletul meu” la emisiunea „ Între noi. Rămâne între noi”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi,” de la ora 22, vom face prefaţa unei cărţi ce va avea lansarea pe 30 noiembrie, ora 17 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Născută dintr-o nobilă pasiune,  ca o făgăduință de frumos, cartea „Pelerinaj către sufletul meu”, a lui Marian Apostol, este itinerarul unei poveşti de viaţă asumată de autor prin provocarea ca oriunde și oricând să se mai nască un cititor și încă unul, într-un lanț uman viu, ce urcă Muntele Cunoaşterii către Divinitate.

„Pelerinaj către sufletul meu” meu este un motiv, o recunoştinţă adusă sensului vieţii de către Marian Apostol, aflat acum într-o frumoasă ipostază de scriitor.

La numrelele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255206062 vă așteptăm cu întrebări pentru distinsul nostru invitat.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles