Lupu iese pe teren

204

Prefectul județului Caraș-Severin ţine cont de solicitarea ministrului de interne şi verifică personal stadiul pregătirilor pentru sezonul rece. Matei Lupu, în calitatea sa de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost astăzi în baza de deszăpeziri din Oraviţa. Reprezentantul Guvernului a vreut să vadă dacă materialele antiderapante și utilajele din dotare pot asigura intervenţia pe drumurile naţionale astfel încât circulaţia să nu fie afectată de eventualele fenomene meteorologice specifice sezonului rece.

Citeşte şi: Sezonul rece bate la uşă. Prefecţii au fost scoşi la raport

Matei Lupu s-a arătat mulțumit de stocurile existente în baza Secţiei Drumurilor Naţionale Orşova – districtul Oraviţa. Acolo este asigurată jumătate din cantitatea de material antiderapant, însă administratorii bazei spun că nu pot aduce mai mult din lipsă de spaţiu.

Vă reamintim, luna trecută, Carmen Dan le-a cerut prefecţilor să verifice personal stocurile de material antiderapant şi de utilaje, disponibile la nivelul fiecărei localităţi.

   „Știm cu toții că cei care vor să facă treabă găsesc soluții, iar cei care nu vor, găsesc scuze. Eu îmi doresc ca în perioada următoare să nu fiu în situația de a auzi scuze, ci să discutăm concret pentru fiecare situație de risc cu care ne putem confrunta despre soluții!”

(Sebastian Dragomir)