300 locuri de muncă în Portugalia prin intermediul Rețelei EURES

          EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura / experiență în recoltarea zmeurei / experiență în munca în sere.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.
Salariul este între 603 – 1053 euro/brut/luna (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).
Constituie un avantaj cunoașterea limbii engleze/spaniolă/portugheză – cunoștințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în județul Arad, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, Str. Călugăreni, nr.1A, et.1, cam24, tel: 0771 452 447, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– Adeverință medicală (apt pentru muncă);
– CV EUROPASS în limba română.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.12.2017.

Redacția Radio Reșița

De același autor

Related Articles