Fetele din Băile Herculane vor avea “lanterna roșie” în ochi, la Sânnicolau Mare!

Echipa de handbal ACS BĂILE HERCULANE se va deplasa duminică, 5 noiembrie, la SÂNNICOLAU MARE, unde va întâlni pe CS UNIREA. Meciul se va juca de la ora 13.00 în Sala de sport ION MORARU și va conta pentru etapa a VIII-a a Campionatului Național – junioare III.

Cum s-au pregătit fetele de pe Valea Cernei pentru această întâlnire și care este obiectivul lor în acest meci, aflăm de la prof. Toma Drăgoiu – antrenorul achipei ACS Băile Herculane : “Ca de fiecare dată, fetele vor fi pregătite, vor avea un joc bazat pe viteză și sper să câștigăm la Sânnicolau Mare! Vom evolua în compania ultimei echipe clasată în grupă, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne luăm doar după clasament! Fetele trebuie să joace și să venim cu o victorie acasă! Un exemplu a fost meciul cu Diniaș, care ne-a demonstrat că este o echipă foarte valoroasă și care, chiar dacă este undeva la coada clasamentului, poate face surprize!”

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitrii din Arad, formată din R. Jurj și R. Vizitiu.

După 7 etape, în clasament, ACS BĂILE HERCULANE ocupă locul 7 cu 6 puncte și golaveraj 148-162, iar CS UNIREA SÂNNICOLAU MARE  se află pe locul 10, fără nicio victorie în acest tur și un golaveraj de 139-194. Liderul grupei este ȘCOALA GENERALĂ NR.7 TIMIȘOARA – 12 puncte (golaveraj 179-148), urmată de HC JIMBOLIA – 11 puncte (golaveraj 220-182). Echipa LICEULUI “TEORETIC TRAIAN” VUIA REȘIȚA ocupă locul 5 cu 9 puncte (golaveraj 2013-163) și va juca duminică, pe teren propriu, cu LPS BANATUL TIMIȘOARA – locul 3 cu 10 puncte (golaveraj 196-161).

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles