[FOTO] Fiindcă frumuseţea radioului este să vezi auzind, marţi 31 octombrie, ora 22, ne întâlnim cu doamna doctor Felicia Quint

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Marţi, 31 octombrie, ora 22, invitatul emisiunii „Între noi.Rămâne între noi” este o personalitate a Banatului de Munte, medicul Felicia Quint. Admirată şi respectată de întreaga comunitate din Banatul de Munte, dar şi de lumea medicală de pretutindeni, doamna doctor este sufletul evenimentelor de caritate din judeţ, un mare consumator de cultură, dar şi un reputat profesionist în domeniul medical.

Fiindcă frumuseţea radioului este să vezi auzind rămâneţi cu Radio România Reşiţa şi distinsa doamnă Felicia Quint

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu omul şi medicul Felicia Quint.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles