Horoscop 29 octombrie 2017

BERBEC – Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi chiar la relaţia lor. Să fie atenţi mai ales la ziua de 30 octombrie când Marte, stăpânul lor, aflat într-o poziţie care ar trebui să fie avantajoasă studiilor aprofundate.

 TAUR – Trigonul în semne de foc le dă energia necesară să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea.

 

GEMENIFamilia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi! În general, tema dăruirii este cea mai predominantă în această lună.

 RAC – Dedicarea lor pentru muncă și ajutorarea altora va fi foarte puternică până spre sfârşitul anului. În timp ce în cariera lor nu se întrevede niciun obstacol major, au ocazia să își reevalueze obiectivele profesionale.
LEU – Nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi i-aş sfătui: mai au încă de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor.

 

FECIOARĂ – 30 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor, fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu.

BALANȚĂ – În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele câteva luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie. De aceea trebuie să aibă o familie împlinită, un stil de viață sănătos și relații solide pentru a fi fericit cu profesia lor.

SCORPION – În timp ce intensitatea lor emoţională rămâne acerbă, Jupiter îi ajută în suişurile şi coborâşurile emoţionale. Vor beneficia foarte mult de pe urma acestor tranzite spirituale aşa că să le lase să se întâmple și să aibă încredere că Universul este de partea lor.

SĂGETĂTOR – Două zile excelente 30 și 31 octombrie. 31 octombrie poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre o afacere.

CAPRICORN – Lilith în casa duşmanilor, secretelor, a lucrurilor ascunse, a bolilor neştiute poate aduce neplăceri birocratice care îi obligă să refacă o serie de documente la birou, o reorientare a finanțelor din firmă sau argumentaţii juridice, ceea ce nu le place dar nu au ce face.

VĂRSĂTOR – O săptămână destul de ciudată pentru aceşti nativi, marcată pe de o parte de provocările lui Lilith din Săgetător, în Casa prietenilor, susține în continuare o stare de incertitudine vis-a-vis de statutul profesional.

PEȘTI – Pentru nativii în zodia Pești este marcantă casa carierei. Luna Neagră din Săgetător le trece în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute, a secretelor și a dorințelor cele mai intime și poate aduce soluţii unor probleme profesionale.

 

De același autor

Related Articles