Ambulanță lovită de o mașină la ieșirea din Timișoara

Un medic și o asistentă au fost răniți  marți seara, 17 octombrie,  la ieșirea din municipiul Timișoara. O ambulanță care se deplasa spre comuna Dumbrăvița pentru a ajuta un copil a fost proiectată într-un stâlp după ce un autoturism i-a tăiat calea într-o intersecție.

În urma impactului violent stâlpul a fost rupt și ambulanța avariată serios. Medicul și asistenta de pe ambulanță au fost răniți și au fost transportați de colegii lor la spital pentru îngrijiri și investigații. Și șoferul mașinii care a tăiat calea ambulanței a fost rănit în timp ce șoferul ambulanței a scăpat nevătămat, a relatat Opinia Timișoarei.

„Un barbat de 28 de ani a condus un autoturism pe str Petofi Sandor, iar la un moment dat, ar fi efectuat virajul la stanga catre strada Ferventia si ar fi intrat in coliziune cu o ambulanta care se deplasa pe aceeasi directie, avand semnalele acustice si luminoase in functiune. In urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital, conducatorul auto si doua persoane din echipajul de pe ambulanta„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ambulanța avea semnalele luminoase și acustice pornite, în momentul producerii accidentului. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului și cine se face vinovat de acesta.

Cele mai citite

Related Articles