Horoscop 16 octombrie 2017

Berbec

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi senş deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurţ ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda. Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita, pentru ca e inceput de saptamana: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lenţ cu ambitie si rabdare!

Taur

 

E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai aleş ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Gemeni

Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Rac

Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

Leu

Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficienţ organizaţ iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!

Fecioara

Nu pune la suflet micile motive de suparare care mai apar la orizont. Daca nu le dai prea multa atentie, vor disparea de la sine, ca atare cea mai buna atitudine in fata lor este umorul. Glumind pe seama vestilor tocmai aflate, luandu-le cumva peste picior, de parca ar fi motiv de distractie si nicidecum unul de ingrijorare, vei vedea ca efectele lor vor trece pe langa tine fara sa te atinga. Situatia de fata e prea banala ca s-o amplifici atat. Zambeste, razi, glumeste pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai buna pentru ca efectele negative sa nu se resimta in nimic din ceea ce faci.

Balanţă

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corecţ ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

Scorpion

Te simti ca un copil care priveste prin gard ce se intampla in curtea misterioasa pe langa care treci. Tragi cu ochiul putin sa vezi ce e dincolo, dar ramai totusi afara, nu ai cum sa intri deocamdata. Ceea ce e dupa acel hotar te face extrem de curioş de aceea trebuie sa gasesti o cale sa fii lasat sa intri, sa fii acceptaţ sa ti se deschida poarta, deci eforturile de integrare si de adaptare iti apartin. Probabil iti doresti enorm sa fii primit intr-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elita intelectuala, dar momentan privesti din afara, visand la clipa cand vei fi si tu unul de-al lor.

Săgetător

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea… Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oraş la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

Capricorn

E un moment bun sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv caruia ii acorzi o semnificatie speciala. Esti abia la incepuţ dar tu privesti deja pana departe, convins ca vor iesi toate ca la carte. E perfecta aceasta atitudine optimista si entuziasta in fata noului, si asezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur ca tot ce cladesti tu acum, cuvant cu cuvant si gand cu gand, va duce in final la o constructie demna de mandrie si de lauda. Tu esti constient ca ceea ce stabilesti acum va avea rezultatele visate, si nu te abati de la planul pe care l-ai facut cu incredere deplina in succes.

Vărsător

Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftiţ o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei. Ramai calm orice ar fi!

Peşti

Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest paş pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste inceţ nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptaţ ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.

Cele mai citite

Related Articles