Horoscop 28 septembrie 2017

Ziua se afla sub influenta trigonului format de Luna si Venus. Este un aspect benefic, care aduce in prim-plan romantismul si favorizeaza armonia in relatiile sentimentale. Este de asteptat sa se manifeste un interes sporit penru viata de cuplu si o tendinta cvasi-generala catre tandrete.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Imbogatirea arsenalului tau cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutatile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delecteaza-ti sufletul cu vizitarea unei librării. Daca esti nevoit sa participi la diverse secvente de invatare intr-un cadru instituționalizat, ai in vedere faptul ca mentalul iti este confuz si cu greu comunici cu ceilalți.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pune problema banilor si a bunurilor pe care le detii in comun cu altii. Este nevoie sa imparti tot ce ai sau ce castigi din colaborari, daca doresti sa ai succes pe mai departe, mai ales in domeniul profesional. Găsește un echilibru intre dorintele tale, putința de a castiga mai multi bani si relatiile cu ceilalti. Tentatia fraudelor și speculațiilor este mare!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii te provoaca serios la discutii nu tocmai placute. Comunicarea este greoaie, nemultumirile la cote mari si de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate pana nu demult solide. Bine ar fi sa asculti atent ce iti spun ceilalti si sa vorbesti putin, dar la obiect. Lasa deciziile majore, promisiunile si semnarea documentelor pentru o alta dată.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua incepe cu multa agitatie la serviciu. Cu greu poti deslusi ce se petrece in acest segment de viata. Tu muncesti corect, esti dornic de colaborare, insa ceilalti parca nu te aud si nu te vad. Organismul iti este obosit si se pot accentua afectiuni deosebite ale ficatului si gâtului. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te strict de indatoririle tale si rezerva momente pentru odihna.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Persoana iubita si copiii iti dau multe si marunte batai de cap astazi. Sunt posibile dispute, insa vei constata ca este de fapt un dialog al surzilor. Detaseaza-te de latura afectiva a vietii tale, deoarece confuzia si subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine, ocupa-te de un hobby sau pregateste o mica petrecere surpriza pentru cei dragi.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astazi va trebui sa stai de vorba cu membrii familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Cu toate ca discutiile vor ramane fara un final clar, totusi retine ce ti se spune si gandeste-te in taina la subiectele abordate. Evita deciziile majore sau planurile mărețe legate de largirea patrimoniului familial. Se recomanda prudență în spațiul locativ.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

S-ar putea sa pleci la drum, fie la o ruda apropiata, fie in scop profesional. Acorda atentie detaliilor, pentru ca exista iz de scandal si neintelegeri majore. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite. Daca studiezi sau inveti pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, pe cat posibil, sa le amâni pentru o alta perioada mai favorabila. Multe informatii în preajma ta!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Preocuparile legate de veniturile din munca desfasurata zilnic ating astazi cote mari. Esti nemultumit, pentru ca de fapt nu intelegi ce se petrece in sectorul financiar. Traversam o perioada confuza, in care iluzia castigurilor usoare iti poate crea neplaceri serioase pe termen lung. Munceste corect, ai grija la cheltuieli si dozeaza-ti eforturile.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Foarte multe toane demonstrezi astazi. Ba ai chef de tot si toate, ba te răzgândești. Recomandabil este sa-ti canalizezi energia catre plimbari in aer liber, exercitii fizice usoare sau catre hoinarit prin magazine, dar fără sa cheltuiesti prea multi bani. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare si risti sa strici unele bune. Relaxeaza-te, detaseaza-te de problemele celorlalti si ocupa-te doar de tine.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi in care ar trebui sa fii cat mai restras si discret in peisajul cotidian. Organismul iti este obosit si se pot accentua afectiunile legate de ficat si aparat respirator. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca foarte usor se pot produce erori de diagnostic si tratament. Odihneste-te si lasa grijile deoparte!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt posibile discutii aprinse cu un prieten sau cu o persoana care pana nu de mult te proteja si te sustinea in demersurile tale profesionale. Emotivitatea si subiectivitatea sunt la cote inalte, de aceea fii prudent. Evita promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel. Spre seara, relaxeaza-te la o plimbare alaturi de cineva drag.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Mare zarva se intrezareste astazi in relatiile profesionale. Sunt posibile discutii interesante cu un sef sau cu o autoritate importanta in domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Atentie ca mentalul iti este confuz, una se gandeste, alta se spune si alta se doreste de la tine. Vorbește puțin, asculta mai mult si etalează-ți cu măsură talentele!

Cele mai citite

Related Articles