[VIDEO] Bombă ecologică pe domeniul Primăriei Reşiţa sau modul cum îşi ascunde o instituţie gunoiul sub preş…?

O nouă bombă ecologică pe domeniul primăriei! O cantitate impresionantă de gunoaie, cu precădere acte şi alte accesorii ale APIA, au fost depozitate cu nesimţire la 5 kilometri de municipiul Reşiţa de persoane certate cu legea şi bunele maniere.

Priviţi şi vă minunaţi de ce sunt unii în stare:

Publicată de Iliut Teodor pe Sâmbătă, 23 septembrie 2017

Publicată de Iliut Teodor pe Sâmbătă, 23 septembrie 2017

Primăria Reşiţa şi gunoaiele instituţiilor publice, o nouă bombă ecologică sub preşul forului local? Este vorba despre o cantitate impresionantă de gunoaie, descoperită de drumeţi în apropiere de Reşiţa, la nici 5 km de oraş.

Urmare sesizărilor cetăţenilor şi a imaginilor survenite redacţiei am plecat pe firul problemei şi am aflat. Deşeurile, cu precădere documente şi alte accesorii aparţinând APIA Caraş-Severin, au fost depozitate la întâmplare de persoane interesate să-şi rotunjească veniturile în weekend folosind domeniul public ca unealtă de lucru şi sursă de înavuţire.

Contactat, directorul APIA Dumitru Stepanescu a precizat pentru Radio Reşiţa că, a fost vorba de cutii cu copii ale unor documente, care însă nu prezentau un risc major de divulgare a unor secrete din interiorul agenţiei şi că acestea din neatenţia unei persoane care le manevra, în decursul unei acţiuni de mutare a sediului APIA local au ajuns unde nu trebuie şi depozitate ilegal:

Binevoitorul a încercat chiar să-şi şteargă urmele prin arderea deşeurilor, dar din simplul fapt că vremea umedă nu a permis acest lucru, acestea au fost găsite de poliţia locală şi astfel identificată instituţia de care aparţineau:

În urma publicării în presă a incidentului, Poliţia locală a demarat o anchetă, spune Alexandru Ciati, şeful acestui serviciu:

Şeful Poliţiei Locale Reşiţa a mai spus că, în funcţie de încadrarea juridică a faptei, se vor stabili răspunderile pentru fiecare persoană implicată în producerea acestui eveniment.

Dumitru Stepanescu, directorul APIA Caraş-Severin a subliniat că angajaţii instiţuţiei pe care o reprezintă au început deja ecologizarea zonei, iar o firmă care se ocupă de colectarea deşeurilor a preluat spre procesare cantităţile depuse ilegal.

Sursa: facebook iliut.teodor

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles