Gospodării din mai multe localităţi au fost inundate!

Vremea rea a făcut pagube, în ultimele 24 de ore şi în judeţul Mehedinţi, unde gospodării din mai multe localităţi au fost inundate.

Vremea rea a adus probleme şi localnicilor din satul mehedinţean Ciochiuţa unde o ploaie torenţială de jumătate de oră a inundat mai multe gospodării. Garda de intervenţie de la staţia de pompieri Strehaia a fost solicitată să intervină pentru evacuarea apei din beciurile unor locuinţe. S-a acţionat cu accesoriile din dotare – autospeciale – pentru evacuarea apei.

Furia naturii  o omorât mai mulţi pui de găină, se plâng locuitorii din Ciochiuţa. Atenţie! Vremea rea nu a trecut iar judeţul Mehedinţi rămâne în continuare sub o avertizare cod galben.

De asemenea, la Târgu-Jiu mai multe străzi au fost inundate. Autorităţile din Târgu Jiu au luat decizia alarmării populaţiei prin pornirea sirenelor în jurul orei la care a intrat în vigoare atenţionarea meteo. În Valea Jiului, în jumătate din oraşul Petrila şi în două cartiere din municipiul Petroşani, alimentarea cu apă potabilă a fost restricţionată, după ce, parametrii fizico-chimici ai apei brute au crescut peste capacitatea tehnologică de tratare a staţiilor.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles