Polițist lovit de un tir pe autostrada A1. Polițistul este în stare gravă

Un polițist din județul Sibiu este în stare gravă, după ce luni dimineață a fost lovit de un TIR, în apropiere de viaductul Aciliu. Traficul este oprit pe A1 Sibiu-Deva, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, poliţistul este în stare critică şi va fi preluat de un elicopter SMURD.

Polițistul verifica alt tir pe banda de urgență

“Circulaţia rutieră este oprită pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist coborât pe banda de urgenţă din autoturismul pe care-l conducea, a fost acroşat de un tir într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului poliţistul a fost rănit grav, urmând a fi transportat de urgenţă la spital. Traficul este deviat pe DN1, între kilometri 270 (localitatea Sălişte, judeţul Sibiu) şi 292 (localitatea Cunţa, judeţul Alba)”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Observator TV a transmis că motivul pentru care polițistul se afla pe banda de urgență este că acesta coborâse din mașină pentru verifica un alt tir.

Un elicopter de la Târgu Mureș a fost solicitat să intervină de urgență. Potrivit presei locale, polițistul ar fi conștient.

“E un coleg de la poliție care a fost lovit aflându-se la datorie, de un TIR pe autostradă. S-a deplasat în primă fază un echipaj terestru, care l-a intubat, fiind în stare critică. Elicopterul va decola cu el la Spitalul de Urgență Mureș, unde este așteptat. Zborul e în jur de 20 de minute. E în stare critică, atât pot să spun”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat, pentru postul de televiziune Digi24.

7 COMENTARII

  1. nu e de mirare pe autostrada sibiu deva politistii de la rutiera vaneaza camioanele chiar si in timpul noptii si te iau din spate si te trag pe banda de urgenta de n ori mi s.a intamplat sa fiu oprit pe banda de urgenta .nu e normal daca vroia sa verifice camionul il insotea pana la prima parcare si se evitau incidente de acest fel .

  2. În ce lege scrie că poliția are voie sa te oprească pe banda de URGENȚĂ?????Baaaiiii treziti-va la realitate…Controlul unui vehicul se face in parcare special amenajata,nu pe benzi de urgenta,sau cum sta ISCTR-ul la Timișoara la aeroport pe banda de accelerare/decelerare….Ne puneți viețile in pericol și ale noastre și ale altor persoane….Șoferul TIR-ului ce la lovit e NEVINOVAT…În locului lui putea fi orice șofer…acum,mai mult că sigur o să-i ia pâinea de la gură…așa sunt legile din România…Sper că Judecătorul sa fie un om cu capul pe umeri și să facă dreptate….

  3. Nu e normal sa oprească autovehicule pt control pe banda de urgenta ….Nici nu e de mirare ca sa întâmplat

  4. Dacă oprim noi pe banda de urgentă suntem amendați ….păcat dar e inevitabil astfel de accident …la fir de par nu m am urcat și eu pe A2 pe un Passat la rutierei …aveam 90 km/ h și deștepți ma depășește și opresc brusc….fuck …?????? oprește 40 tone in 10 m cum au oprit ei …bine-nțeles i am depășit și am oprit ulterior… au venit repede și m au întrebat de ce am fugit ????????? …. le am răspuns ca am vrut sa le cruț viața … bine-nțeles m au amendat … fuck polițiști la rutieră după trei luni la Câmpina

  5. Nu vreau sa supăr pe nimeni , dar il putea controla in prima parcare sau greșesc??deasemenea nu -i inteleg pe cei ce se opresc pe banda de urgenta fara motiv.sper sa se faca bine politistul

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles