Horoscop 7 septembrie 2017

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Intuitia iti este accentuata, iar emotivitatea iti poate juca feste. Fii cat mai discret, ocupa-te doar de treburi usoare si evita spatiile aglomerate. Discutiile tainice cu cineva de incredrere din sfera profesionala iti poate lamuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totusi, deocamdata aduna informatii si pregateste un plan de actiune.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca esti sustinut de prieteni, dar si de persoanele din anturajul socio-profesional. Totusi, din politete sau pur si simplu din faptul ca fiecare are interesele lui, toata lumea din preajma ta va vorbi banalitati. De aceea fii prudent si evita sa te lasi impresionat de reactiile sau spusele altora. Dupa-amiaza, retrage-te intr-un loc linistit si mediteaza la lume si viata.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti destul de solicitat la serviciu, dar si acasa, cei dragi asteapta mult de la tine. O intrunire cu sefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe ganduri vizavi de pozitia ta in cadrul locului de munca. Daca ti se vor incredinta sarcini de lucru noi, fii prudent si anlizeaza-le pe indelete. A doua parte a zilei, rezerv-o pentru casa si familie.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi in care multe tipare mentale au sanse mari de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional in care activezi, iti vor aduce noutati in mod special pe zona financiara. Sfaturile si indemnurile primite te vor ajuta sa gasesti variante noi de castig, fie prin abordarea altor activitati la serviciu, fie pur si simplu orientandu-te catre o alta profesie.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viata, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine sa fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfasurata ti se tot rotunjesc, asa incat poti achita toate datoriile, dar si niscai mofturi pentru cei dragi.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile parteneriale sunt disonante, asa incat fii prudent. Posibil sa se contureze finalul unor colaborari sau macar schimbarea conditiilor de desfasurare a unei activitati comune cu altii. Cumva jocurile in plan socio-profesional sunt realizate in umbra. Evita implicarea emotionala in treburile altora si dozeaza-ti eforturile in toate situatiile.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

La serviciu este multa forfota. Relatiile colegiale sunt anoste, de aceea evita contactele apropiate si dialogurile nefondate. Indicat este sa te ocupi numai de indatoririle tale si sa nu te implici in ajutorarea altora. Sanatatea este deficitara. Selecteaza treburile usoare, la nevoie roaga pe cineva de incredere sa te ajute si rezerva-ti momente de odihna.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Fiind preocupat cu indatoririle tale socio-profesionale, persoana iubita sau copiii iti duc lipsa de multa vreme. Acorda-le momentele necesare, fie pentru discutii, fie pentru a participa alaturi de ei la activitati recreative. Pe de alta parte, gandeste-te si la abordarea unui hobby drag sufletului tau.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Minunat ar fi sa te preocupi indeosebi de casa si familie. Cu toate ca situatia sta pe un bulgare de dinamita in sfera domestica, cu putin efort si bunavointa poti rezolva orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spatiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de catre cei dragi. Insa tine cont si de sfaturile lor.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se contureaza multe calatorii pe distante scurte in scopuri diverse. Fii prudent in discutii sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul iti este umbrit. Este dificil sa te concentrezi asupra unei actiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forta nota. La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de incredere.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Banii si implicatiile lor sunt preocuparea ta majora de astazi. Posibil sa fii nemultumit daca faci un bilant al veniturilor si cheltuielilor. Exista sanse sa primesti bani dintr-o colaborare, dar insuficienti pentru nevoile tale. Totusi, selecteaza-ti prioritatile si lasa mofurile deoparte. De evitat speculatiile si planurile de investitii.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti tentat sa rezolvi astazi tot ce nu ai reusit in ultima vreme. Energia vitala este fluctuanta si astfel si starile tale de spirit sunt schimbatoare. Evita treburile care necesita mult efort fizic sau mental, pentru ca este mai dificil sa te concentrezi doar pe o singura actiune. Dupa-amiaza rasfata-te cu o plimbare in aer liber si cu o cina deosebita.

De același autor

Related Articles