Reșițeanul Cosmin Moți, marcator în Europa League

47
Generated by IJG JPEG Library

Fundașul român Cosmin Moți a marcat un gol pentru formația bulgară Ludogoreț Razgrad, care a învins cu scorul de 2-0 formația lituaniană Suduva Marijampole, joi seara, pe teren propriu, în prima manșă a play-off-ului Europa League la fotbal.

Internaționalul român a deschis scorul în min. 61, al doilea gol al campioanei Bulgariei fiind reușit de olandezul Virgil Misidjan (76).

Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț, în timp ce atacantul Claudiu Keșeru a fost înlocuit în min. 88 cu Joao Paulo.

PAOK Salonic, la o săptămână după ce a fost preluată de antrenorul român Răzvan Lucescu, a învins cu 3-1 formația suedeză Oestersunds FK, după ce scandinavii au deschis scorul.

Dinamo Zagreb, cu fundașul Alexandru Mățel pe banca de rezerve, a fost ținută în șah de echipa albaneză Skenderbeu, 1-1.

FC Krasnodar, echipă care l-a transferat vara aceasta pe Andrei Ivan, a trecut cu 3-2 de Steaua Roșie Belgrad. FC Bruges, la care e legitimat Dorin Rotariu (a lipsit din lot), a terminat la egalitate cu AEK Atena, 0-0.

Athletic Bilbao, fosta adversară a formației Dinamo, a învins-o pe Panathinaikos, la Atena, cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Bascii au marcat de trei ori în decurs de șapte minute.

AC Milan, care a eliminat-o pe CS Universitatea Craiova în faza precedentă, a surclasat echipa macedoneană FK Shkendija cu 6-0.

Ajax, finalistă a Europa League în sezonul trecut, a pierdut acasă cu Rosenborg, scor 0-1. Vardar Skopje este aproape de a produce surpriza, câștigând cu 2-0 prima manșă cu Fenerbahce.