Primăria Reșița pune din nou studenții la treabă

Primăria Reşiţa pune din nou studenţii la treabă.

După ce anul trecut a realizat cu ajutorul lor un amplu studiu demografic şi al locuinţelor din municipiu, acum îi solicită pentru monitorizarea traficului.

Tinerii vor colecta date privind numărul de cetăţeni care folosesc transportul în comun, traseele cel mai frecvent utilizate şi alte informaţii de interes. Aceste date vor servi la întocmirea studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local. Este vorba de paşi necesari pentru a putea transfera acest serviciu de la firma privată către cea nou înfiinţată de Consiliul local, şi anume Transport Urban Reşiţa.” – a afirmat purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa, Andrei Apostol.

Monitorizarea transportului de pe raza municipiului va avea loc joi, 10 şi vineri 11 august.

Pentru cele două zile de monitorizare, studenţii vor fi remuneraţi din bugetul primăriei Reşiţa – a mai precizat Andrei Apostol.

Vă reamintim că în paralel, primăria a demarat procedurile pentru achiziţionarea a 18 autobuze de capacitate mare şi medie second-hand, dar care trebuie să respecte anumite cerinţe cum ar fi aerul condiţionat sau rampe de acces pentru persoane cu handicap.

Contractul de prestări servicii cu firma care asigură la ora actuală transportul în comun în Reşiţa se va încheia la 15 septembrie, în acest an.(Daniela Tudor)

2 COMENTARII

  1. Primăria Reșița îi pune la treabă pe gratis? La fel ca în cazul studiului demografic. Am participat la el și până în momentul de față banii primi și nu au ajuns în posesia noastră …

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles