Odihnă și tratament binemeritate în Băile Herculane!

Majoritatea turiştilor care ajung în această perioadă pe Valea Cernei caută nu doar relaxarea, ci – în primul rând – să-şi rezolve problemele de sănătate.

În această perioadă ne confruntăm cu foarte multă lume, pacienţi cu diferite boli, dar paleta de bază de care ne ocupăm în general şi, bineînţeles paletă recomandată pentru Băile Herculane sunt artrozele. Artrozele înseamnă în termeni internaţionali osteoartrită, dar aceasta poate fi la un genunchi, la un şold, la coloană – în cazul că e afectată – este spondiloză şi nu numai! Ne mai ocupăm de posttraumatice, acestea care sunt pareze periferice şi, bineînţeles niciodată nu neglijăm afecţiunile asociate pacientului, care vine cu ele de acasă!“, ne-a declarat doctorul în ştiinţe medicale Viorel Silvoşanu – şeful Bazei de tratament a Complexului hotelier Diana din Băile Herculane.

Aflându-ne în plin sezon estival, numărul pacienţilor creşte semnificativ în bazele de tratament ale staţiunii de pe Valea Cernei. “În această perioadă cred că staţiunea este plină, e firesc să fie aşa, sunt concedii, este sezonul estival, nu ne deranjează, din contră, suntem alături de toate suferinţele oamenilor bolnavi! Atunci când un pacient vine la Băile Herculane, este bine să prezinte analize, radiografii, toate felurile de investigaţii pe care le-a făcut acasă, deoarece la Herculane nu dispunem de investigaţii suplimentare şi, bineînţeleş în momentul în care vine cu ele ne putem orienta şi noi să avem un diagnostic foarte aproape de realitate!“, ne precizează doctorul Viorel Silvoşanu.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles