Primăria Lugoj scoate la licitaţie primul lot de străzi prevăzut pentru asfaltare

53

Începe marea asfaltare la Lugoj.

După ce s-au “jucat” cu plombarea pe anumite drumuri din oraş, în prezent fiind mai multe gropi care sunt încă la stadiul de pregătire pentru asfaltare, decât cele asfaltate, autorităţile locale au anunţat că în această săptămână vor pune pe portalul electronic de achiziţii publice, SEAP, un lot de opt străzi ce urmează să fie asfaltate complet.

Lucrările vor totaliza o lungime de aproximativ patru kilometri, urmând să fie turnat asfalt pe o suprafaţă de 35.000 de m.p.

Din lotul programat fac parte străzile Brediceanu – intrare garaje, bl.16, Cornet, Crinilor, Gării, Splaiul George Coşbuc, Lăcrămioarelor, Nera, Splaiul Tinereţii.

“Licitaţia pentru asfaltare, în cadrul programului multianual, o avem joi, 13 iulie şi sperăm noi ca de luna următoare să ne apucăm de lucru. Sunt străzi pe care au fost făcute diferite lucrări la apă şi canalizare şi acum vor fi refăcute complet”, a precizat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Pentru acest an mai este prevăzut un lot ce va fi scos în toamnă, pe listă fiind străzile Ceferiştilor, Livezilor, Mărăşti, Mărăşeşti, Nicolae Iorga, Rarău, Fundătura. Salcâmului, Zorilor.

Ion Moldovan