Dramă pentru o familie de români din Italia. Fetița lor de 2 ani s-a înecat în curtea casei

Dramă teribilă pentru o familie de români din Italia care și-au pierdut propria fiică de numai 2 anișori printr-o întâmplare aproape incredibilă, a transmis publicația Verona Sera.

Totul s-a petrecut luni, 10 iulie într-o casă situată într-o zonă rurală din provincia Verona, localitatea Castagnaro, în miezul zilei.

O fetiță româncă de doar 2 ani a scăpat, pentru câteva momente, de sub supravegherea mamei sale și a căzut într-o piscină de plastic din curtea casei. Chiar dacă părinții fetiței au chemat imediat echipajele de urgență și la fața locului a ajuns chiar și un elicopter de salvare, totul a fost în zadar.

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul fetiței al cărei trup a fost ulterior transportat la secția de medicină legală a spitalului „Mater Salutis“ unde legiștii vor face autopsia pentru a stabili cauza exactă a morții.

În afara tragediei prin care trec, părinții fetiței vor trebui să facă față și anchetei deschise de carabinieri care vor încerca să determine dacă există o responsabilitate legală pentru tragicul accident în care copila și-a pierdut viața.

Cele mai citite

Related Articles