Un garaj le-a făcut cu ochii hoţilor, chiar vizavi de Poliţie

387

5 bărbați au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să spargă uşa unui garaj, aflat în apropierea Poliţiei. Mai precis pe Aleea Zadei. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ, spune că iniţial, doar doi dintre bărbaţi au fost surprinşi de o patrulă, însă ceilalţi 3 erau pregătiţi să intervină pentru a căra prada.

„Patru polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Reșița au prins în flagrant doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, din Reșița, în timp ce forțau ușa unui garaj situat pe aleea Zadei, cu intenția de a sustrage bunurile din interior. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 29 de ani, toți din Reșița, care împreună cu cei doi ar fi intenționat să sustragă bunurile din garaj”.

Pe numele celor 5 reşiţeni a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

Citeşte şi: Cu ranga prin Reşiţa: Patru tineri au fost prinşi în timp ce spărgeau lacătul de acces într-un garaj

În ultimul an, pe raza municipiului Reşiţa au avut loc mai multe spargeri de garaje şi nu toţi autorii au fost prinşi. Cât despre recuperarea bunurilor…

(Sebastian Dragomir)