4 achiziții în două zile pentru UTA

87

Conducerea clubului UTA continuă într-un mod alert campania de achiziţii începută miercuri. După ce a bătut palma cu Mădălin Ciucă, Ştefan Grigorie și cu Bogdan Caucă, joi arădenii l-au cooptat în lot pe atacantul Dan Roman de 31 de ani. A fost, de asemenea, anunțat ca antrenor principal Adrian Mihalcea, care tocmai s-a despărţit de Dunărea Călăraşi.

Născut pe 22 decembrie 1985, Dan Roman a jucat foarte puţin stagiunea trecută, la CFR Cluj, 186 de minute în 8 meciuri, doar într-unul singur fiind titular. Pe prima scenă a mai îmbrăcat tricourile echipelor Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani şi CSMS Iaşi. În cariera sa a mai evoluat pentru Lacul Mobila Ursu Sovata, Forex Braşov şi CSM Râmnicu Vâlcea.

”Mă bucur că am ajuns să evoluez pentru o echipă cu tradiţie, cu suporteri foarte frumoşi, am văzut şi meciul cu Timişoara, unde au arătat extraordinar. Sper ca randamentul meu să-i facă să mă placă şi să reuşim o promovare care se vrea de mulţi ani”, a spus Dan Roman.

Roman a intrat într-un con de umbră după ce la finalul lunii decembrie a anului 2013 a suferit o accidentare îngrozitoare în minutul 38 al partidei FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş, el evoluând pentru transilvăneni. Într-un duel cu Ciprian Dinu pentru minge, petrecut la marginea careului advers, Roman a a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu.

Ulterior, Roman a mai jucat un sezon pentru Gaz Metan (30 de meciuri şi 6 goluri), apoi s-a transferat la Botoşani (22 de meciuri şi 3 goluri) şi ăn sezonul trecut a jucat sporadic atât pentru CSM Poli Iaşi (în 4 meciuri) şi CFR Cluj (în 8 meciuri),scrie liga2.ro