Azi, UTA-Poli Timișoara.”O finală în care vom da totul!”

47

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul UTA – ACS Poli Timişoara, programat astăzi, la ora 17.30, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Liga I de fotbal.

În tur, luni, Poli Timişoara s-a impus acasă, cu scorul de 2-1.

“Ce s-a întâmplat la Timişoara în partida tur este inadmisibil. Nu cred că Radu Petrescu se compromite. Din câte ştiu eu şi din câte l-am văzut pe Radu Petrescu arbitrând nu a făcut niciodată un joc praf. “, a declarat Ionuț Popa.

 

”E finala campionatului pentru noi și vom face tot ce e posibil să câștigăm. Nu va fi ușor, cum am declarat și în tur, cei de la Timișoara sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, vrem să le oferim suporterilor și oamenilor din Arad posibilitatea de a vedea UTA în Liga I. Mi-aș dori foarte mult să se întâmple acest lucru”, a mărturisit antrenorul Laurențiu Roșu.

Tehnicianul utist a indicat pericolele principale pe care le poate crea formația alb-violetă: ”Au un lot valoros, vom ține cont de lucrul acesta, de fazele fixe, unde am avut probleme, vom încerca să ne corectăm cât mai repede. Am primit două goluri după asemenea faze fixe, au avut și acea bară în ultimul minut. Caută să obțină cât mai multe lovituri libere și cornere, să profite de talie, și au un executat foarte bun, mă refer la Croitoru. Sper să fim în creștere și în aceste 90 de minute să putem demonstra că există posiblitatea de a trece de acest baraj cu bine”.

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal ce are loc astăzi pe stadionul Otto Greffner din localitatea Şiria, judeţul Arad. Misiunea jandarmilor timişoreni se desfăşoară în cooperare cu efective al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Toate biletele pentru această partidă au fost vândute.

sursa foto: UTA