Organizațiile de femei PSD din Caransebeș si Bocșa au fost alături de copii de 1 iunie!

De 1 iunie, organizațiile de femei PSD din Caransebeș si Bocșa au fost în mijlocul copiilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Evenimentele au avut loc în Centrul de plasament “ Casa Noastra “ Zăgujeni și în Arena PUB Bocșa și au presupus diferite activități și surprize dedicate copiilor: dulciuri, muzică și dans, baloane, precum și nelipsitele personaje din lumea de basm.

Doamnele social- democrate au ales să sărbătoreasca această zi specială alături de copii, oferindu-le cadouri si cuvinte frumoase, în schimb ele primind bucurie si zâmbete cristaline. Momentele petrecute in mijlocul copiilor au lăsat o urmă de fericire pe chipul doamnelor, acestea amintindu-și cu drag de vârsta copilăriei. Cele doua presedinte ale OFSD Caransebes si Bocsa, Crenguta Dragan si Maria Stoica, au urat copiilor participanti la actiuni, un sincer si calduros “ La multi ani ! “ în numele tuturor colegilor din PSD.

Deasemeni, deputatul social-democrat, Luminiţa Jivan, prezentă la evenimente, a ţinut să sublinieze :

Avem datoria, față de toți copiii de a le asigura conditii de creștere și îngrijire adecvată într-un climat stabil , de a-i pregăti pentru viitor . Astfel, si prin intermediul acestui gen de actiuni dorim să accentuăm obligația ce revine întregii comunități pentru promovarea și garantarea drepturilor și intereselor tuturor copiilor “.

De același autor

Related Articles